17 Januari 2009

2009

Salam tahun baru semua! (terlambat 17 hari).

Hari ni orang KT mengundi.

Saya dalam bilik, menunggu install setel.

Lambatla 3g saya ni..

Gaji dah nak abis, ape yang saya beli?

Haa.. esok saya bakal meninggalkan Bandar Sri Permaisuri dan penduduk2 nya.

Yang dapat saya lihat di sini, banyak mat rempit dan gay.

Cabut lagi best!

4 komen:

jejakacinta berkata...

apa ko buat kat permaisuri bro? sarang gay tu wakkakakah

Qider berkata...

okay..aku terlambat 2 hari...hg dok mana pasni?

or0 berkata...

aku dah duduk kat seri kembangan, desaaminium rimba, dekat equine gak le..

jauh sket dr opis tp ok wat? aku bule isap rokok dalam jamban!

Shah-Azz, Inc. berkata...

mal, tempat ko jauh jugak ar dr rumah aku..aku dah usha peta...gile nun keatas sane...aku ingatkan within range 'manual transport' aku...isk2...