02 September 2008

Boneca

Lagu:

Quantcast

Lirik Cela:

Rabak mata ku
Pena menari
Tinta berdarah

Rabak mata ku
Pena menari-nari
Tinta berdarah
Kata membara-bara

*Masanya ku bernafas
Ini terakhir kali
Puas sudah ku sesak
Dalam dunia sempit

Dulu tersungkur
Kini berdiri
Kau bermain api
Kini ku bakari

Dulu menunduk
Kini ku celik
Kau bermain api

Chorus:

Engkau mahu sempurna
Engkau jadi sempurna
Biar aku bahagia dengan cela ku

Engkau mahu malaikat
Turun dari kayangan
Biar aku bahagia dengan cela ku

Mengapa
Tidak engkau cermin saja
Diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela

Mengapa
Tidak kau bercinta saja
Dengan diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela

(Repeat *)

(Repeat chorus)

Siapa yang mampu mencapai mahu mu
Bilamana kau juga seorang manusia?


Aku tgh ketagih dengar lagu ni. Sedap. Kalo naik moto aku akan ulang sampai tiga kali lagu nih. Lagu lelain derang aku tak dengar lagi.

Keterangan lanjut:
http://www.reverbnation.com/boneca
http://www.myspace.com/bonecabukanband

6 komen:

AchiQue berkata...

not bad. tapi macam ada yg kurang...

or0 berkata...

kurang masin?

AchiQue berkata...

kurang ummmph...

or0 berkata...

ok aper..

nak umph ko nyanyi ler..

AchiQue berkata...

macammana ek nak ckp...

ni komen untuk lagu Cela:
bukan tak sedap. muzik sedap. memang catchy. but somehow bila dia nyanyi rasa sedikit macam disconnected gitu [bukan maksud aku dia nyanyi tak sedap ok. if you know what i mean].

aku bukan muzik punya orang. so aku taktau la the correct term dia ape. raw, is it? or not?

jadi itulah yg aku rasa. for the record, i like 'Tunjukkan Aku' better.

btw, did i offended you somehow? it's not like i don't like Boneca you know..

or0 berkata...

manede teroffend pon... aku nak lebih2 pun buat ape ye tak?