16 Oktober 2008

Rintihan seorang aku

Aku perlukan member.

Yang sekepala.

Yang juga single macam aku dan tak merancang untuk berkahwin dalam masa 4 tahun macam aku.

Aku nak best friend baru.

Aku taknak awek buat masa ini.

p/s: aku bukan gei.

10 komen:

Qider berkata...

yo..hg ni pehal..sehat?

AchiQue berkata...

gei...sha?

or0 berkata...

tak

AchiQue berkata...

mujur tak...hehe.

Shah-Azz, Inc. berkata...

taknak awek....yeeeee keerrrrrrr....klu aku, boleh je ade skg tp kawin lg 4 tahun gak, cam ko...

asal ade yg berkenan, mesti dah ade balak...isk isk...

or0 berkata...

ko ingat senang ke nak berawek di kl nih?

banyak belanja doh, dgn keadaan ekonomi dunia yg ntah bila2 boleh hancur ni,

lebih baik aku tumpukan kepada diri aku yg serba kekurangan nih..

pamper urself b4 u pamper others. n then u buy pampers. ahahha

tp mmg biasela tu, ade yg berkenan, dah melekat kat balak lain lak..

tp seperti aku nukilkan dulu, kalo ade awek yg berkenan kat aku (anak org kaya to be precise), jom je!

Qider berkata...

huh..mata duitan..

or0 berkata...

pulak...

ape salahnye lelaki mata duitan? perempuan bule pulak? tak adil ni..

on a side note, nampaknya aku akan pulang ke Parit Raja minggu depan.

kena buat PM kat library UTHM..

macam seronok je nak ke sana..

bule jumpe Prof Zarar, bayo utang separuh...

Shah-Azz, Inc. berkata...

actually, ade awek boleh pamperkan aku HAHA...

or0 berkata...

pamper mempamper sampai tua pakai pampers lak anak2 pakaikan... (kalo anak soleh lah)