29 Oktober 2008

Sesaje 6

Extended weekend aku yg memenatkan:

Sabtu: Kerja kat MITI Jalan Duta, pergi Shah Alam lepak ngan Jawe, pergi openhouse Majot dan pergi Rawang usha kilang Perodua ngan Jawe, cucuk langit ngan Fikri, Mira, Jawe n beratus orang lg kut?

Ahad: Bangun awal lepas penat mencucuk langit, pergi Sunway Lagoon main ape benda yg ada kat sana, tengok Chelsea kalah ngan Liverpool kat home bersama beratus peminat Chelsea yg kecewa ahahaha...

Isnin: Bakar sate di rumah Bapak, makan + lepak + sembang, openhouse Nrocinu, balik rumah repair kipas siling sampai pukul 4 pagi = penat...

Selasa: Bangun tidur pukul 10.51, hantar msg kat bos aku EL ahaha... sambung tido!

Rabu: Kerja la beb, tapi tengah hari ada jamuan lak, lepak aje hari ni.. Kemusykilan hari Rabu: kenapa korang bagi kata2 semangat eh berkenaan post Sesaje 5 nih? Tarak papa la geng, terima kasih!

8 komen:

AchiQue berkata...

"Kemusykilan hari Rabu: kenapa korang bagi kata2 semangat eh berkenaan post Sesaje 5 nih?"

aku terfikir the exact same thing. sampai akupun terfikir, salah ke apa yang aku baca?

hehe. mungkin mereka terlebih care pada kamu =P

Shah-Azz, Inc. berkata...

wah...gi open house majot...xsangke ko dpt jemputan spesel dr die huauhauha...

jejakacinta berkata...

Open House OUM tak nampak muka pung?

or0 berkata...

achique:
mungkin ya.. bahagianya menjadi aku

shaggy:
pegi sbb jawe nak pegi n nak tanya jalan ke rawang... xdenye aku gi sbb die buat jemputan spesel...

mamat:
sebab aku tak pegi, sbb tu la xnampak muka aku...

Rambo berkata...

weh. gi cucuk langit tak roger!

or0 berkata...

loh.. sori bro, aku pon memula macam tanak gi, tp org dah nak payung sangat aku folo aje..

eh, lu budak HC pon cucuk langit gak?

cane esok?

Rambo berkata...

still music kan?

HUmCHAAA!!

or0 berkata...

hei

hei

hei

hei

humcha!