22 Disember 2008

3 dalam sehari? Banyak betul masa lapang...

Nasib baik Encik Rambo tag pasal yang ni, kalau pasal yang ini mampos ape nak tulis?

1. Anda rasa anda hot?

Ya, saya hot! Apatah lagi dengan ukurlilit perut saya yang semakin lebar! Anda patut lihat saya ketika saya mengorek hidung!

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?

Kerana saya terapung di udara! Tapi tak dapat tangkap pun frisbee tu..

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

Bulan lepas, jamuan ofis sebelum kena marah dalam meeting. Eheh dapat makan 5 keping piza berlainan jenis. 1 jenis lagi tak sempat makan dah abis...

5. Lagu terakhir yang anda dengar.


6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Korek idung, baca forum, baca blog orang, mendengar bunyi bola pingpong melantun-lantun, menstandby kat opis orang. (sikit lagi result PMR kuar bebeh!)

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?

or0 kalo dalam angkasa siber, lain? Entah, nama yang saya tak suka banyak la...

8. Tag lagi 5 orang.

Shaggy, Achique, Fir, Mat Yuz, Isti

9. Siapa orang nombor 1?

Geng. Seorang lelaki kacak sederhana tak melampau sangatla, masih single, 26, Kanker (ketam), makan banyak mana pun tak naik, ade six pack, kerja GLC beb..

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?

Ada hubungan persahabatan dengan saya. Skang sudah hilang confusion pasal ada mamat yang berminat kut ngan beliau. Titik hijau pecite Fir?

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.

Seorang yang kelakar, post ni pasal adik beliau. Blog awak dah kena delete? Kenapa?

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?

Engineer pakai Kelisa kat JCorp, ade gitar Ibanez, duduk JB, umur 24 (dah besday ke belum eh?)

13. Siapakah orang nombor 2?

Orang Muo. Penulis blog yang rajin, catwoman, sekarang lebih otaku drama jepun berbanding saya.

Berapa hari lagi nak 2009 eh?

9 komen:

Qider berkata...

titik hijau sudah menjadi bespren gua..huhu..menunggu saat2 mamat yang sekarang ini pulak menjadi bespren gua..haih,cenggitu bila gua nak kawen?duh..

or0 berkata...

berkawan dgn ramai orang adalah bagus.

yang tak bagusnya berkawan hanya kerana mempunyai ulterior motive.

AchiQue berkata...

oh seronoknya bermain frisbee...

Qider berkata...

berkawan memang besh..buat aku jadi manusia normal..

weh..frisbee tu menatang apa?

or0 berkata...

frisbee tu piring terbang plastik yang buat main baling2 di kawasan lapang..

kadang kala orang bermain frisbee secara tag iaitu seperti bermain american football tetapi bola (dibuat dari kulit khinzir) itu diganti dengan frisbee...

nak main frisbee? sila hubungi encik aleng kerana encik aleng sangat handal dan boleh memberikan tution mengenai cara bermain frisbee...

AchiQue berkata...

kalau ikut cara orang kampung frisbee tu guna penutup tin yang plastik tu ha. tapi of course la tak seseronok main frisbee yg sebenar.

tetiba rasa nak ajak adik main plak. huhu...

Shah-Azz, Inc. berkata...

saya juga meminati gambar frisbee tersebut...

lebih2 lagi mengenangkan teknik kepantasan dan 'kebetulan' dalam penekanan butang shutter yang telah digunakan dengan jayanya oleh jurukamera separa tauliah tersebut...

ammar berkata...

Shah-Azz ke yang amik gambar. or) nampak masih kurus dalam gambar tu. hahaha

or0 berkata...

ehehe.. tarik napas time lompat, bile landing baru lepas.. uhuhuhu