25 Mac 2009

Sesaje 10

Sebelum:




Selepas:




Sebelum:



Selepas:


orait tak rumah bujang macam ni?

8 komen:

capang berkata...

baru ada class rumah bujang mcm ni bro...huhu

or0 berkata...

blum complete lg nih.. tgu gaji bulan ni lak..

jejakacinta berkata...

wow slow-slow furnish umah tu..lambat lain complete la..lepas tu bolehlah "sang suri" masuk pulak

or0 berkata...

esok 'sang seri' lak yang masuk..

tapi bukan aku punye, hosmet aku punya 'seri'.

nanti adela post baru..

mizzy N berkata...

hohohoho macam buat sarang je rasanya. dah keje kena la bagi selesa sikit sarang tu kan. I know, my sarang is getting sarat too.

or0 berkata...

ala kejap je kemas pon bilik tu, skang dah bersepah balik dah.

weekend ni kalo tak ke mane n kalo rajin akan di kemaskan le.

mizzy N berkata...

what i mean by sarang is rumah. macam burung kalau nak cari pasangan kan buat sarang dulu, bagi sarang hias cantik-cantik baru takel the ladies dengan gurindam jiwa. Bukan sarang yang sepah la.

or0 berkata...

oh. orait.

salah paham.

tp aku nak cari umah lain gak le.