12 Mac 2009

Sesaje 9

Nampaknya tak boleh la aku nak sambut besday aku ngan dia nanti. Berdua.

Tapi kena sambut ngan semua warga kerja kompeni aku nanti la pulak!

Family day kompeni aku dah ditunda ke 17-19 April tak seperti sebelum ni 27-29 Mac yang mana aku tak boleh pergi sebab 28hb tu best friend aku menikah.

Macam wajib la pulak join family day ni. Mendengarkan dah tunda, rasa malas pulak nak join.

Update pasal aku: Aku tengah batuk dan demam. Terjaga dari tidur sebab batuk kuat sangat. Nak tidur balik dah tak boleh. Tengok je la game champions league nih..

2 komen:

LanaBusyBee berkata...

dah di tunda dh...ada can lg ke nk sambut berdua ek?huhuhu

or0 berkata...

aku mintak cuti unrecorded dr bos, bos kasik.. ko suruh la die amik cuti gak..