18 April 2009

Sempena peningkatan umur aku ni, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada orang yang telah wish aku bday...

Orang pertama wish aku, Cik Farah SW iaitu orang yang sama bday ngan aku yang aku pernah minat. ehehe.. Tgh celebrate ngan housemate, adele dapat sms.

No 2 Cik Nurul iaitu duet aku ketika aku jadi model dulu.

No 3 Cik Sarizah kite yang blur itteww..

No 4 Puan Yang Zarma yang telah kasik aku mms anak orang utan menyanyi lagu bday. Cute siot. Thn lepas kasik mms monyet menari. Thn depan tak tau le pulak. Nanti kan aje.

No 5 housemate aku dan isteri.

No 6 Emak yang tercinta. Aku tipon mak, cakap terima kasih sebab lahirkan aku. First time di dunia aku cakap yang aku sayang mak aku. Mak aku pon cakap camtu jugak. Hehe.

No 7 Bos aku thru facebook.

No 8 paling mengharukan hati. Kakak aku telefon, aku jawab. Dia bilang 1 2 3, anak buah aku dan juga kakak aku bersama2 menyanyi lagu bday. Macam nak nangis je aku pagi tadi masa nak siap2 gi keje.

No 9 kakak aku sorang lagi.

No 10 Puan Azirah yang tua aku 3 hari sesampai je aku kat opis.

No 11 Cik Kamalia yang dah sambut bday dia 9 ari sebelumnya.

No 12 rakan2 sekerja thru YM status derang, Cik Yushanis dan Cik Wardina. Ahad ni jom dating!

No 13 Cik Junaidah kasi mms.

No 14 Encik Shaggy kite.

No 15 Encik Ayoub rakan sekerja yang sempoi yang bakal menjalankan double date ngan aku Ahad ini. Semoga berjaya Encik Ayoub kacak!

No 16 Kak Liliroza yang telah berjasa besar mensubmit resume aku kepada bos. TQ lagi 10000000000000 kali kak Lili!!!

No 16 Encik Hafiz Junaidi thru facebook juga.

No 17 Encik Mizi yang baik ati menumpangkan aku ke tempat kerja selama 2 hari.

No 18 Cik Eza Romli yang berada di Leeds thru facebook juga..

No 19 rakan sekerja lain yang telah dipayung Pizza Hut makan malam tadi.

No 20 Encik Khairul Abidin my macha, adeke order roti kosong wonek kat aku dalam sms? Siap ajak aku cari bini. Jom je la Bidin, kite gi cari kat pasar malam ke, kenduri kawin dak2 skolah nanti, orait?

No 21 Cik Shida thru friendster aku yg dah jarang bukak.

No 22 Cik Ros Sakinah thru friendster. My childhood friend main masak2 time kanak2 riang 20 tahun lepas.. wuih dah lame eh kite kawan, kawin je belum kite ni kan? Tapi dulu kite tak jadi Abah n Mak, kite jadi anak je kan? hehehe gile ah terkenang zaman makan ubat Cortal tetibe..

No 23 Encik Azmira alias Joe Mocha juga thru friendster. Ape barang TGI? Centro la beb cari awek!

No 24 Encik Aizuddin Khalil yg br selesai ber ym ngan aku sebentar tadi. Agak belated gak, tapi orait le kan? Ex housemate aku yang juga bergaduh ngan housemate aku kat Bandar Seri Putra sebelum chow dari situ. Macam aku jugak wahahahah.. Tapi dia awal sikit chow, sebelum aku masuk rumah tu balik.

No 22 masih terbuka! Sila wish cepat, aku memang muka tak malu, belated memang belated, tapi orait pe. Orang yang dah meningkat umur ni mmg desperate sikit. Wahahahha..

Kalo aku terlupa/terlepas tu, maaf lah ye.. Aku ni dah tua..

p/s: make over untuk besday:

8 komen:

Shah-Azz, Inc. berkata...

seriusly aku yg ke 14? betul2 coincidence...hehehe..

or0 berkata...

asalnye no 12, cek2 lg skali ko telah diturunkan pangkat ke no 14..

LanaBusyBee berkata...

aku rasa aku la yang paling last wish ko ahahaha..tu pun ko yang call aku di tgh2 aku dilamun mimpi indah selepas exam agagaga....ok la tuh aku jadi yang last ahahaha

or0 berkata...

tape tape tape.

tp die ko tak wish gak? cane ni, kate bespren?

LanaBusyBee berkata...

wes, aku wish dah la...dok nk sms2, dok kt kg mmg lupa ingatan sket agagaga..jam salah tarikh hehehe

Qider berkata...

aku saja takmo wish..ngeeeeee.... ;-p

LMj berkata...

erkk... dah lepas lama ek besday? tunggu tahun depan la wish ok. aiseh.. aiseh... tq la atas ucapan... *terharu*

nnt baje roti canai lagi wonekkkk ok...

or0 berkata...

bule aje kak.

akak nye bile?