20 April 2009

Tag dari Cik Ruby

1. Anda perlu print screen wallpaper di desktop anda yang anda gunakan sekarang.Jangan tukaq okeyh...

2. Bgtau napa anda suka wallpaper ini?

Wall paper desktop

Sebab aku suka main game ni dulu. Sekarang dah tak main dah. Hmm cari emulator NeoGeo pon ok gak ni. Bule main balik.


Wall paper laptop

Ini dari manhwa (komik Korea) Veritas. Cite gaduh2. Hero die baju biru/ungu kat depan tu, penjahat perempuan kepala besar kat background. Dah le tadi meeting bos suruh pakai laptop aku nih, segan. Sekarang tidak lagi.

3. Sila tag 10 orang...
10 orang ramai sangat la, tolak 1 ok tak? 10 - 1 = 0. Malas.

5 komen:

LanaBusyBee berkata...

ahahaha sesuai la dgn nama blog nih...ok2 boleh diterima tapi aku nk jawab zzzzzzzzzzzzzzzz

Shah-Azz, Inc. berkata...

wallpaper ape itu xpenting...yg penting...Microsoft Windows Vista Ultimate SP1 64-bit..kan2?? hehe

or0 berkata...

lawak budak sales:

ape? ape?

ape yg penting? kerjasama!

LanaBusyBee berkata...

bkn budak sales kot..farah suzana widyawati jer kot

or0 berkata...

owh, patut tak lawak.