06 Julai 2008

Jumpa member baik

Member yang paling baik dengan aku semenjak darjah 1, Helmi (sudah berpunya, nak kawin tahun depan) dan Lai (juga sudah berpunya) yang aku kenal masa form 1 datang melawat aku kat Seri Putra ni tadi.

Sembang lama beb, dari pukul 11.30 malam sampai pukul 3 lebih.

Seronok sembang dengan deme ni. Memang best friend aku sampai mati.

Tapi aku rasa bersalah kat deme ni sebab kadang kadang kalo aku balik Ipoh aku senyap je, tak bagitau Lai. Selalu alasan aku: takde kredit ahahaha...

Baru ku tau yang Helmi duduk kat Sri Kembangan je, takdela jauh sangat. Kalau aku sengkek bolehla pinjam duit ahahaha...


p/s: Sekarang aku dah malas nak tulis in English. Bahasa dalam blog ni pun dah rojak dan rosak.

3 komen:

M. H. Jabbar berkata...

org melayu la yg kena tulis dalam bahasa melayu...kalo tak takde org nk gunakan bahasa melayu nnt...hehehe..

takkan nk tunggu org britain kot...

or0 berkata...

betul la tu, tapi kalau tak baku macam kurang pula, kalau rojak macam merosak bahasa pula. kalau baku macam skema pula..

jamal berkata...

lupa nak taruk dalam entri ni ialah ketensenan aku terhadap 2org membe aku nih..

tak abis2 tanya aku pasal soalan bonus yg lazim dilafazkan oleh rakan2 yang baya2 aku:

1.dah ade awek ke belum?
2.bile nak kawin?

jawapan aku:

1.aku xmencari pon.
2.paling awal umo 30kut.

tp si helmi pandai lak sambung, "memang ko tak mencari, tapi ko memilih!"

-dong-

tepat siot. memang mamat ni kenal aku dah lame. lame sgt sampai tau aku ni orngnye macam mane..

bagaimana?